Danny van Emmerik-Janssen Fotograaf Oss

Door Danny Fotografie

Mijn naam is Danny van Emmerik-Janssen. Ik ben fotografe uit Oss met een grote passie voor daglichtfotografie. Ik heb een droombaan, want ik mag belangrijke momenten in het leven van mensen vastleggen. Of het nu een bruiloft, een zwangerschap, een pasgeboren baby of een afscheid is.

Mijn grote voorbeeld, mijn vader Fred Janssen, bracht me bij om eerst te kijken en dan pas af te drukken. Ook leerde hij me om het licht te zien en vooral te voelen. Als je mijn portfolio bekijkt, dan zie je dat terug. In mijn bruidsfotografie gebruik ik de sfeer van de dag en voor newborn fotografie kom ik bij jullie thuis langs en gebruik ik het daglicht.

Een persoonlijke benadering en eerlijke fotografie zijn kenmerkend voor mijn manier van werken. Op die manier fotografeer ik met veel liefde jullie bruiloft, jouw zwangerschap, jullie pasgeboren baby of maak ik een mooi portret op een bijzondere locatie.

Steeds vaker word ik daarnaast gevraagd voor het fotograferen van een uitvaart. Die mogelijkheid is bij de meeste mensen nog onbekend, maar een mooie fotoreportage kan als tastbare herinnering voor veel troost zorgen. Heb je interesse?

Ik maak graag een afspraak en dan kijken we samen of het ‘klikt’.
Groetjes, Danny

Instagram

Wat klanten zeggen

DOOR DANNY IS AANGESLOTEN BIJ: