reviews

whatsapp

Facebook

Door Danny Janssen-bruidsfotografie
5.0
aangedreven door Facebook
Wendy Megens Van de Wetering
Wendy Megens Van de Wetering
2019-12-11T21:40:38+0000
Wat een super fotografe vanaf begin eerste gesprek gelijk een klik en wat heeft ze oog voor details echt alles ziet ze en wat een top foto’s ben blij dat we Danny als fotografe hebben gehad op onze mooiste dag bedankt Danny
Jörgen Versteeg
Jörgen Versteeg
2019-11-12T13:39:57+0000
We hebben al meerdere malen met Danny samengewerkt. Het is zo mooi om te ervaren hoe zij perfect en subtiel de sfeer en emoties weet te vangen. En dat alles zonder dat ze zichtbaar aanwezig is. Wanneer we samenwerken tijdens een Luizterverhaal weet Danny ook de reacties en emoties van de gasten te vereeuwigen in een mooie collage. #Aanrader
Richard Smits
Richard Smits
2019-10-06T20:22:01+0000
vanaf moment van kennismaking een vertrouwd gevoel. niet alleen een vakvrouw wat fotografie, maar ook een vrouw die je op je gemak stelt.In 1 woord SUPER!!!!
Linda Den Brok - van der Heijden
Linda Den Brok – van der Heijden
2019-08-14T20:13:31+0000
Wij hebben n geweldige bruiloft gehad! Alle prachtige momenten zijn vast gelegd door topfotografe Danny! Zij laat je jezelf zijn, luistert naar de mogelijkheden en heeft creatieve ideeën waardoor het makkelijk en vlot verloopt. Danny is een prettig en fijn persoon om op zo’n speciale dag mee samen te werken. Ze heeft ons savonds al verrast met diverse foto’s en met het prachtige album genieten we nog eens na van ons mooie feestje!
Laura Van Buul
Laura Van Buul
2019-06-20T16:32:42+0000
Danny heeft ons zoontje maar liefst 2x prachtig vastgelegd. Als vrijwilliger namens stichting Early Birds in het ziekenhuis en 5 weken later, toen Otis lekker thuis was. Een onbetaalbare en emotionele fotoshoot, met prachtig resultaat. Deze vrouw verstaat haar vak en kan zelfs de allerkleinsten op hun gemak laten voelen ❤️
Kees Peters
Kees Peters
2018-10-22T12:46:45+0000
Geweldige fotografe die op locatie grandioze albums aflevert.Een échte aanrader!!!
Dirk Faro
Dirk Faro
2018-08-29T18:18:36+0000
Mijn vrouw een fotoshoot kado gedaan die door Danny geschoten is en geen seconde spijt van gehad. Een enorm fijn, gezellig en warm persoon die ons hele gezin prachtig op de gevoelige plaat heeft vast kunnen leggen. Het enige minpunt is dat er teveel mooie foto’s zijn om uit te kiezen
Ellis van Engelen
Ellis van Engelen
2018-08-07T21:18:33+0000
Wauw danny je blijft ons verbazen wat ben je goed!! Onze ties, sepp en nu soof voor de lens gehad en zoooo mooi !!! Heel blij met jou !!Deze foto’s gaan nooit vervelen!Prachtig !!! Blijf zo verliefd op je vak ! JE BENT DE BESTE!Bedankt groetjes mark en ellis
Marita Potter-Bolwidt
Marita Potter-Bolwidt
2018-07-06T07:05:07+0000
Ik heb met Danny mogen samenwerken tijdens een styled shoot. Ik heb haar leren kennen als enorm gepassioneerd voor haar werk met een zeer oplettend oog voor detail. Door haar vrolijke en plezierige omgang voel je je erg op je gemak bij haar. Een aanrader dus!
Koen Megens
Koen Megens
2018-06-25T15:48:47+0000
Hoi Danny, hierbij wil ik ook namens Charlotte jou heel hartelijk bedanken voor het maken van de trouwfoto’s van onze bruiloft. Een topper met het juiste oog en het talent om het ook zo in beeld te brengen. We kunnen niet wachten om het boek te bestellen � tot snel!
Sanne Roos-Degen
Sanne Roos-Degen
2018-05-05T14:18:14+0000
Lieve Danny, wat een goede keuze hebben wij gemaakt door jou als onze fotografe te kiezen voor deze bijzondere dag in ons leven. De foto’s zijn fantastisch! Je bent open en eerlijk, hebt een geweldig oog voor detail en bent een fijn en warm persoon. We hebben met jou niet alleen een goede fotografe in huis gehaald maar ook iemand die op de dag zelf steun heeft geboden bij allerlei kleine dingen! Danny bedankt voor hetgeen wat je ons gegeven hebt. Wij zijn hartstikke blij met de foto’s en zullen zeker in de toekomst aan jou denken om andere bijzondere gebeurtenissen in ons leven vast te leggen. Groetjes, Sanne en Michiellees meer
Carmen van Dorst
Carmen van Dorst
2017-11-21T16:53:27+0000
Danny heeft prachtige foto’s geschoten tijdens een gezellige styled weddingshoot in @vandervalkavifauna. We zijn heel blij dat we een aantal van deze professionele foto’s kunnen gebruiken voor de promotie van onze trouwlocatie.
Michelle van Lent
Michelle van Lent
2017-11-20T21:49:14+0000
Met Danny haal je een vakvrouw in huis! Ondanks onze regenachtige trouwdag heeft Danny een super gaaf album weten te maken! De fotolocaties waren even improviseren maar de foto’s zijn perfect! Lieve Danny, dankjewel voor de mooie plaatjes! Oh en wie er twijfelt: niet doen! Gewoon even Danny bellen!
Berndien Van Arkel - Kolenbrander
Berndien Van Arkel – Kolenbrander
2017-10-24T20:38:12+0000
In 1 woord fantastisch hoe Danny onze trouwdag heeft gefotografeerd. Uit de reacties die we krijgen van vrienden en familie komt vooral naar voren wauw, schitterende foto’s, geweldige fotografe die weet wat ze doet, echt mooi om te zien hoe jullie echt jezelf zijn op de foto’s. Lieve Danny heel erg bedankt voor de prettige samenwerking en de mooie foto’s waar we met een geweldig gevoel op terugkijken.
Anita Van Lent
Anita Van Lent
2017-10-24T12:10:20+0000
Danny , wat een mooie album van Rob en Michelle.
Nellie Wagemakers van Gruijthuijsen
Nellie Wagemakers van Gruijthuijsen
2017-10-22T11:17:25+0000
De trouwalbum gezien van Rob Wagemakers en Michelle van Lent, wat is die prachtig geworden. Knap werk Danny !
Patrick Bongartz
Patrick Bongartz
2017-10-03T12:58:12+0000
Anneke Reuvers-Kuilman
Anneke Reuvers-Kuilman
2017-08-09T10:12:48+0000
Cristel van Bergen
Cristel van Bergen
2016-11-02T19:45:37+0000
Lieve Danny, wat was het fijn dat jij op onze feestdag de trouwfoto’s wilde maken. Wij hebben vandaag de foto’s ontvangen en ze al een paar keer allemaal bekeken. Wat zijn ze mooi, precies zoals onze dag is geweest! Ook de opa’s, oma’s, broers en zussen zijn er helemaal blij mee. 1000 maal dank! Liefs Kevin, Cristel, Naomi, Sarah, Eline en Daniek
Marieke Latijnhouwers
Marieke Latijnhouwers
2016-10-11T08:14:49+0000
Wat een vakvrouw! Danny en ik kennen elkaar al een aantal jaren en eindelijk deed de gelegenheid zich voor om eens samen te werken. Punctueel, professioneel, creatief… en ik kan zo nog wel even doorgaan. Een prachtige compilatie vond ik de ochtend na de bruiloft al in mijn mailbox en ook het bruidspaar was laaiend enthousiast! Danny, ik kijk uit naar een volgende samenwerking!
Melissa van Wijk
Melissa van Wijk
2016-09-06T18:27:50+0000
17-6-16 was onze trouwdag met Danny als fotograaf! Wat een leuk mens en geweldige fotograaf. Gister ons trouwalbum op mogen halen en hij is prachtig geworden. Heel erg bedankt!
Peter van Grunsven
Peter van Grunsven
2016-06-12T17:30:23+0000
Super tevreden zijn we! De dag zelf merk je aan alles dat Danny precies weet wat ze doet, daarbij is ze ook nog eens hartstikke gezellig! We kunnen niet wachten tot we het album ook daadwerkelijk in onze handen krijgen.
Mariëlle Eggenkamp
Mariëlle Eggenkamp
2015-09-01T17:10:47+0000
Danny heeft afgelopen vrijdag onze bruiloft gefotografeerd wat een top dag en wat een prachtige sneakpreview! Je blijft er naar kijken Wat hebben we genoten en ons bruidsmeisje kon geen genoeg krijgen van foto’s maken! Enthousiast #benieuwd naar de rest# top fotograaf
Debora Doeve
Debora Doeve
2015-07-13T19:03:21+0000
Zaterdag 4 juli een warme romantische bruiloft, die is vastgelegd door een Top fotograaf !!!.Goed advies, humor en doortastend. Danny bedankt voor de mooie foto’s. Bert en Debora.
Mayke van Osch
Mayke van Osch
2015-05-16T15:59:50+0000
Danny heeft onze trouwdag prachtig gefotografeerd! Het sfeertje komt helemaal over, onze jongens zijn ondanks de leeftijd gefotografeerd zoals ze zijn en wij… Wij hebben foto’s waar we zelf niet van hadden durven dromen!! #creatief #thinkingoutofthebox #bruidsfotografie #gezin #nottheusualstuff Kortom, regel je shoot bij Janssen en je bent verzekerd van kwaliteit en creativiteit!!
Mirjam van der Heijden-Anbergen
Mirjam van der Heijden-Anbergen
2015-04-29T15:59:45+0000
Fantastisch! 24 april 2015 Danny was al vroeg in de ochtend op pad om ook de voorbereidingen vast te leggen.De kleinste details werden recht gelegd en probleempjes werden zo opgelost.GEWELDIG om te zien hoeveel passie Danny heeft om de mooiste foto’s te maken. Op de simpelste plekjes werden de gaafste foto’s gemaakt of ze nu op de grond moet liggen of eerst 5 trappen omhoog moet rennen het is allemaal geen probleem.’s Avonds had ze voor ons al een schitterende compilatie gemaakt van de foto’s die overdag waren genomen, dit ‘filmpje’ zag er super gaaf uit!Vandaag al onze foto’s bekeken en we kunnen niet wachten tot het moment dat ons trouwalbum klaar is. Danny wat een fantastische foto’s heb jij gemaakt!!Groetjes Bart & Mirjamlees meer
Eveline Kuijpers
Eveline Kuijpers
2015-01-12T18:09:00+0000
Janssen Fotografie, super bedankt voor de mooie foto’s van onze bruiloft! We hebben al veel leuke reacties gehad op het album. De creatieve manier van foto’s maken past helemaal bij ons. Bedankt voor de fijne samenwerking!!Groetjes,Willem en Eveline
Lieke Wijnen-Goossens
Lieke Wijnen-Goossens
2014-09-18T02:33:31+0000
Wij hebben genoten van onze trouwreportage afgelopen vrijdag, wat deed Danny het leuk! Inmiddels de prachtige foto’s al bewonderd en nu in afwachting van ons album… Nogmaals bedankt Danny van Emmerik van Janssen Fotografie!
Kimberley Smid Van Bruggen
Kimberley Smid Van Bruggen
2014-05-05T06:59:23+0000
Wauw wat een fantastische dag met fantastisch lieve fotograaf! Net een voorproefje gehad met tranen in onze ogen hebben we het filmpje gekeken. Onwijs mooie herinneringen aan de mooiste dag van ons leven! BEDANKT!
Kim Klein Ikkink
Kim Klein Ikkink
2014-03-26T16:25:09+0000
Net als 7jaar geleden, ’s nachts te veel uren op de klok gezien, te weinig slaap gehad. Dit keer alleen niet van de spanning, okeey ik geef toe lichte vlinders waren er toch ook wel voelbaar, maar nu van 3 kids die door de nacht heen om de beurt onze aandacht willen. Wat we deze dag gingen doen stond al maanden in de agenda net als 7 jaar geleden, alleen toen wist iedereen het, dit keer niet! We hadden het idee gezien, eigenlijk alleen voor de bruid, maar zo eigenwijs als we zijn, we wilden samen, 7 jaar geleden waren we ook niet alleen. Dus ook nu willen we dit samen meemaken.Stiekem alles ingepakt, kids naar school, oppas geregeld. We kunnen! Op naar Macharen, nu rijden we deze route wel vaker, deze keer voelt anders.We weten allebei wat we willen, plezier maken! Geen statige, stijve, met zichtbare spanning foto’s, maar foto’s waar de lol en liefde vanaf straalt. Zou dat gaan lukken? We weten het (bijna) zeker dat gaat lukken! We worden ontvangen op ONZE trouwdag door een geweldig team van fotograven, een visagist, een bos bloemen, een etagère vol met lekkere (romantische) dingen! Allemaal voor ons? Even knijpen, ja echt allemaal voor ons. WOW!Het is tijd we gaan beginnen! Voor het eerst in m’n leven heb ik krulspelden in m’n haar (aangezien ik al 16jr kort haar heb). Alleen dat al is een ervaring. Terwijl de krullers hun werk doen wordt de make up gedaan. De kriebeltjes worden kriebels, maar ik geef me over. Zal wel moeten kan niet meer terug!Hubert is niet in de kamer, wat ook wel weer een speciaal gevoel geeft. Make up en haar zijn klaar na (geloof ik) 1,5uur. Met verbazing kijk ik in de spiegel, ben ik dit?Net als toen gaat er zo’n warm, gelukkig, gevoel door mijn lijf op het moment dat Hubert binnenkomt. Nu na zoveel jaar met nog meer trotse blijde fijne herinneringen rijker!Mijn jurk gaat aan, nog steeds liefde op het eerste gezicht alleen nu gaat hij wel iets moeilijker dicht. Maar dat warme gevoel neemt de overhand, adem in, en dicht!!! We kunnen! De ene na de andere foto wordt genomen, en het is gelukt! We zijn blij, gelukkig en ONTSPANNEN!! We genieten zichtbaar. Het is wederom ONZE DAG. Een dag met een gouden rand(je), een dag om nooit te vergeten. De gevoelens, gedachten en alles wat er gedaan wordt is voor ons… *zucht* ik wil nog een keer!Voor wie nu nog twijfelt, echt dit is zo speciaal, gewoon doen! Danny, Henry en Dannielle super bedankt voor deze ervaring!lees meer
Laura Van Der Heijden
Laura Van Der Heijden
2013-11-24T10:30:51+0000
Herbert van der Heijden
Herbert van der Heijden
2013-11-21T16:04:49+0000
Danny wist afgelopen zaterdag tijdens onze trouwdag op zo’n ontspannen manier ons en de kinderen te fotograferen, dat de sneakpreview naar meer smaakt ! Daarnaast maakt broertje Henri al geruime tijd de foto’s van onze projecten met opdrachtgevers. Een topbedrijf Janssen fotografie.
Henrita Meulesteen Coolen
Henrita Meulesteen Coolen
2013-11-13T12:01:13+0000
Mirna Coolen-van Dijk
Mirna Coolen-van Dijk
2013-11-08T19:27:38+0000
Kelly van de Ven
Kelly van de Ven
2013-10-19T11:35:00+0000
Lique Vermeulen
Lique Vermeulen
2013-09-26T16:30:38+0000
Raymond van Beers
Raymond van Beers
2013-08-27T15:55:54+0000
Geweldige fotograaf! Absolute aanrader!!
Linda Van De Leest van Mun
Linda Van De Leest van Mun
2013-08-13T18:51:43+0000
Volgende beoordelingen
New Born Door Danny
5.0
aangedreven door Facebook
Bo Bergmans
Bo Bergmans
2020-01-15T19:35:05+0000
Erg mooie, professionele foto’s gemaakt door een vriendelijke, energieke vrouw; Danny! Wij zijn erg tevreden met onze early bird foto’s. Danny bedankt!
Laura Van Buul
Laura Van Buul
2019-06-20T18:33:01+0000
Danny heeft ons zoontje maar liefst 2x prachtig vastgelegd. Als vrijwilliger namens stichting Early Birds in het ziekenhuis en 5 weken later, toen Otis lekker thuis was. Een onbetaalbare en emotionele fotoshoot, met prachtig resultaat. Deze vrouw verstaat haar vak en kan zelfs de allerkleinsten op hun gemak laten voelen ❤️
Manon van der Laan-Vos
Manon van der Laan-Vos
2018-12-15T17:47:50+0000
Een blik zegt meer dan duizend woorden…Toen deze foto werd gemaakt, was onze zoon (achteraf gezien) heel erg ziek. Korte tijd na de shoot bleek hij een meningitis te hebben. Toch kreeg Danny met haar engelengeduld en innerlijke rust voor elkaar om prachtige foto’s te maken. Als je dat kan, kan je in mijn ogen alles! Danny, dank je wel voor deze prachtige en achteraf emotionele foto’s.
Lotte van Velsen
Lotte van Velsen
2018-08-28T18:22:35+0000
Wat een super mooie foto’s zijn het geworden! Danny is super geduldig, heel lief voor de kleine en ondanks dat ze onder geplast wordt blijft ze lachen 😅 Echt Danny, we kunnen je aan iedereen aanraden, heel erg bedankt 😊
Meike Breddels
Meike Breddels
2018-08-16T11:16:21+0000
Onwijs mooie foto’s heeft Danny van ons prachtige meisje gemaakt. Het is heel fijn dat Danny bij je thuis komt voor deze shoot, ons kleine moppie lekker thuis in haar vertrouwde omgeving en Danny die met zo veel rust en mooie ideeën de mooiste plaatjes schiet. Ons kleine meisje heeft overal doorheen geslapen en dat kwam echt door de manier waarop Danny tijdens de shoot met ons kleintje omging. Wij zijn ontzettend blij met de manier waarop deze shoot verlopen is en natuurlijk helemaal met het eindresultaat. Super bedankt Danny voor je professionaliteit, rust en prachtige foto’s! 😊lees meer
Ilse Van Den Hurk van Bergen
Ilse Van Den Hurk van Bergen
2018-06-29T16:23:35+0000
Zowel de zwangerschapshoot als de New Born shoot heeft Danny van ons gezin gemaakt. Het is prettig en gezellig om Danny als fotografe te hebben, er is een rustige en ontspannen sfeer tijdens de shoot! De foto’s ontvingen we beide keren erg snel en zijn dan ook ontzettend blij met het resultaat!
Leanne Verkuijlen
Leanne Verkuijlen
2018-04-11T14:18:13+0000
Een hele fijne, ontspannen shoot gehad met Danny. Het filmpje wat we ontvingen was ontroerend en de foto’s waren prachtig. Ook met het maken van een collage voor aan de muur heeft Danny ons heel fijn geholpen. Super! .
Shiannah Visser-Danen
Shiannah Visser-Danen
2018-01-13T16:42:30+0000
Voor alle 3 onze zoons heeft Danny een newbornshoot gemaakt. Ze neemt de tijd en denkt graag mee. Op dezelfde dag stuurt ze al een filmpje met een aantal foto’s van de shoot. Kort daarna alle foto’s. Erg fijn!
Jill Derksen
Jill Derksen
2017-12-23T22:46:23+0000
Andrea van Lent
Andrea van Lent
2017-10-11T13:05:49+0000
Danny werkte heel geduldig met onze kleine meid en nam alle tijd om haar mooi op de foto te zetten, en het resultaat mag er zijn! Super blij met onze schitterende foto’s!
Laura Lovink - Hefkens
Laura Lovink – Hefkens
2017-08-15T12:51:03+0000
Prachtige foto’s mogen ontvangen van onze zoon. Danny werkt zo geduldig en rustig en de resultaten zijn echt geweldig!
Henri Jansen
Henri Jansen
2017-08-05T14:39:08+0000
Wij hebben ons kleine meisje op. Door Danny laten fotograferen. 1 woord, Geweldig!! Ok 2 woorden, vakvrouw!
Angela Smits-van Den Berg
Angela Smits-van Den Berg
2017-08-05T13:06:15+0000
Danny heeft prachtige foto’s gemaakt van onze kinderen, waar ik iedere dag met trots naar kijk! ��
Volgende beoordelingen