Afscheidsfotografie

Het afscheid van een dierbare is een verdrietige en intense gebeurtenis. De dagen na een overlijden zijn een achtbaan van emotie en een heleboel geregel. Omdat ook overlijden bij het leven hoort en je een persoonlijk afscheid wilt kan het zijn dat je hiervan ook een aandenken wilt, dit kan door afscheidsfotografie.

Door mijn fotografie kan ik jullie een tastbare herinnering bieden. Een stijlvolle reportage van de uitvaart of van de laatste dag. Het is fijn de foto’s samen te laten komen in een album dat van tijd tot tijd nog eens ingekeken kan worden. Het biedt troost en het maakt de dag van het afscheid bespreekbaar. Het draagt bij aan een stukje verwerking.

Graag verwijs ik hier ook naar het blog van Kimberley, na het overlijden van haar broer mocht ik zijn afscheid fotograferen. Lees mee over haar ervaring.

Voor het maken van een passende offerte is het fijn jullie wensen door te spreken. Ik ben bereikbaar op 06-25591462, laat gerust een berichtje achter als ik fotografeer neem ik de telefoon niet aan maar ik bel altijd snel terug.

informatie aanvragen?

Wil je meer informatie ontvangen?

Vul dan snel het onderstaande formulier in!