Photodate

Wij, Wendy Vogels (Spahuys Oss) en Danny van Emmerik,  zijn twee Osse onderneemsters die geloven in positief ondernemen, nieuwe kansen creëren en bovenal in beweging blijven. Alleen kom je ver maar samen kom je verder!

Zakelijke beeldbank voor socials en web 

Hoe kom en blijf jij in beeld bij je potentiële klanten? Heb je er moeite mee je content op LinkedIn, facebook en Instagram van goede foto’s te voorzien?

Selfies zijn niet jouw ding, de snapshots op je telefoon zijn het net niet? Maar om nou in een studio te poseren zie je ook niet zitten? Of je wilt een keer wat extra foto’s laten maken? Je bent op zoek naar foto’s die een stralende professionele versie van jezelf laten zien. Foto’s die jou echt laten zien, die uitstralen wie jij bent, dat je je vak verstaat, vertrouwen geven. Goede foto’s die een eerlijk en herkenbaar beeld geven.

Daarvoor hebben we de Photodate bedacht. Een fijne combinatie van kleinschalig netwerken en een ontspannen fotoshoot waarbij je niet het gevoel hebt de hele tijd in de spotlights te staan. Door de deelnemers te laten wisselen is de sfeer wat losser en dat zie je terug op de foto’s.

Binnen een paar dagen al heb je een beeldbank met goede foto’s om jeprofielen, website en socials mee te vullen. Door het aantrekkelijke tarief is het bovendien heel erg goed te doen om elk seizoen je beeldbank uit te breiden.

uniek concept met netwerk karakter in samenwerking met Spahuys

De ontvangst is bij Spahuys waar we starten met een kennismaking. We bekijken samen wat je hebt meegebracht en Wendy zal met je meedenken over de styling. Ook bespreken we wat voor jou belangrijk is. Je vertelt ons wat over je bedrijf zodat we met de juiste insteek aan de slag kunnen.

Een frisse visagie door onze toppers van Spahuys zorgt voor het extra toefje zelfvertrouwen. Wil je een hele visagie of je eigen make up wat gefinetuned hebben? Alles kan. Ondertussen maak je kennis met de andere deelnemers onder het genot vaneen lekker kopje koffie of thee.

Altijd genoeg inspiratie voor je social media

Let’s go! We kunnen gaan fotograferen. In de omgeving is een groot aantal fotogenieke binnen en buitenlocaties. Een zakelijke omgeving, stads, wat authentieke gebouwen, een stadspark, station, luxe hotel of sfeervolle horeca met gezellige terrassen. Er is altijd iets voorhanden dat past bij wat je wil uitstralen. Danny ziet altijd overal mogelijkheden voor de mooiste foto’s.

Wil je graag foto’s waarop je in gesprek bent met ‘klanten’ dan is de optie om met je mededeelnemers in elkaars beelden te figureren.

 
Nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan via het formulier op deze pagina of maak gelijk een afspraak voor jouw photodate!
 
informatie aanvragen?

Wil je meer informatie ontvangen?

Vul dan snel het onderstaande formulier in!