Newborn shoot thuis

Jullie krijgen een kindje of zijn net vader en moeder geworden, gefeliciteerd! Als je een kindje krijgt verandert je hele leven. Alle clichés blijken waar, de tijd vliegt, geniet ervan nu ze klein zijn. Allemaal waar! Je ziet je kindje met de dag veranderen en wilt de tijd stoppen. Met het boeken van een newborn fotograaf aan huis shoot zorg je ervoor dat je deze pure momenten kunt bewaren. Je kunt ze terug pakken, kleine kunstwerkjes om na te genieten. Wat fijn en een eer dat jullie overwegen mij te boeken voor een newborn shoot.

newborn shoot gewoon lekker thuis

Voor het boeken van een newborn shoot kom ik graag bij jullie thuis. Alles wat ik als newborn fotograaf nodig heb is een beetje ruimte in de buurt van een raam. Mijn mobiele studio breng ik mee. Ook mogen jullie kiezen uit een uitgebreide collectie mooie dekentjes en accessoires voor de newborn shoot. Het spreekt voor zich dat ik de tijd neem voor het mooiste resultaat.

Wanneer bel je voor de newborn shoot?

Als jullie kindje geboren is neem je contact op via mail of per telefoon. We bekijken dan samen wanneer we de afspraak plannen, het liefst binnen twee weken na de geboorte. Daarvoor is het handig om in de eerste dagen al contact op te nemen om zeker te zijn van een afspraak. Je ontvangt een handig gidsje via mail met tips om de newborn fotografie thuis ontspannen te laten verlopen.

 

Newborn fotograaf als verassing?

Wil je graag een newborn fotografie aan huis kado geven? Dat kan natuurlijk. Kadobonnen zijn via mail te bestellen, na betaling zal ik die naar je versturen.

Denk je erover om ook je zwangerschap te laten fotograferen dan dan vertel ik je daar ook graag meer over.

informatie aanvragen?

Wil je meer informatie ontvangen?

Vul dan snel het onderstaande formulier in!