fotografie op locatie

Het gevoel dat je als ouders krijgt wanneer je naar je spelende kinderen kijkt, het intense geluk als je ze vastpakt, knuffelt met ze stoeit. Dat gevoel, dat wil je bewaren, voor altijd. 

Door een ontspannen fotoshoot op locatie met je gezin of van de kindjes kan dat. Steeds wanneer je naar de foto’s kijkt herleef je dat gevoel. 

Prachtige foto’s van je gezin zijn een cadeau waar je voor altijd blij van wordt.

 

Samen, met je hele familie, opa en oma, papa’s en mama’s, broers en zussen, kinderen en kleinkinderen. Binnen een familie ben je van alles voor elkaar, je bent moeder of vader, broer of zus, kind.

Hoe fijn is het dan om al die verschillende familiebanden vast te leggen in een heerlijke familieshoot op locatie.

Zo maken we tijdens de familieshoot op locatie allerlei verschillende combinaties in de foto’s. Opa en oma samen, maar ook met de kinderen, met de kleinkinderen, met z’n allen.

Geen beperkingen, we nemen te tijd om te genieten van de gezellige sfeer van het samen zijn. 

Vaak wordt de foto cadeau geven aan opa en oma, maar hoe fijn is het als zij zelf ook staat te stralen op de familiefoto? Zij zijn het middelpunt van jullie familie. 

Het doel van mijn familiefotografie is dat jullie met een grote glimlach naar de foto’s kunnen kijken, elke keer opnieuw, mooie momenten voor altijd bewaard, een cadeau voor je familie en voor jezelf.

 

Een fotoshoot op locatie is gezellig, even tijd voor elkaar, even geen afleiding maar puur contact, en dat vastgelegd op de mooiste foto’s.

 

Natuurlijk zullen we vooraf overleggen wat voor jullie de mooiste locatie is. We bespreken de sfeer, de kleding die je het beste kunt dragen en natuurlijk bekijken we samen wat bij jullie past.

Mijn stijl van fotograferen is puur, eerlijk en ongedwongen. Zelf hou ik erg van emotie in de foto’s, een gulle lach, oprechte schik, een open blik of liefde gevangen. Is dat wat je zoekt? Neem dan contact met me op.

 

Wil je graag een fotoshoot cadeau geven? Natuurlijk kan dat, daarvoor heb ik mooie cadeaubonnen. Neem snel contact op dan stuur ik de bon naar je toe.

Fotografie op locatie
informatie aanvragen?

Wil je meer informatie ontvangen?

Vul dan snel het onderstaande formulier in!