Trouwreportages

Jullie gaan trouwen! Wat spannend, er komt veel op jullie af. En nu zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf die deze allermooiste dag zal gaan vastleggen in een prachtige trouwreportage. Ook dat is spannend. Je jurk kun je passen, de locatie kun je vooraf bekijken, de ringen laat je maken naar een voorbeeld, maar de foto’s? Dat is toch een kwestie van de juiste klik ( letterlijk en figuurlijk ) En wat is zo bijzonder aan de foto’s? Die maken we samen! Zonder bruidspaar geen bruidsreportage.

 

Bruidsfotograaf met passie en ervaring voor trouwreportages

Natuurlijk kan ik jullie mijn eerdere werk als bruidsfotograaf laten zien, de prachtige albums en mooie vergrotingen. Wat ik je niet kan laten zien zijn ‘jullie’ trouwfoto’s…..  Gelukkig kan ik met een gerust hart zeggen dat we samen echt een heel mooie trouwreportage gaan maken. Dat durf ik aan op basis van passie, ervaring, enthousiasme, liefde voor bruiloften, professionaliteit en creativiteit.

 

Wat zijn de kosten voor een trouwreportage?

Om de mogelijkheden simpel en overzichtelijk te maken heb ik naast alle ‘a la carte’ opties een aantal voorbeeld menu’s (met bijbehorende prijzen) voor je samengesteld. Zo is er al een trouwreportage inclusief alle bewerkte bestanden vanaf €1095,-

 

Wanneer deze menu’s niet helemaal aansluiten bij jullie wensen of ideeën kijken we samen naar de mogelijkheden. Natuurlijk maak ik graag een passende offerte.

 

Het lijkt me leuk jullie te mogen ontmoeten om samen te bekijken of het ‘klikt’.

informatie aanvragen?

Wil je meer informatie ontvangen?

Vul dan snel het onderstaande formulier in!