informatie

Door Danny Fotografie - Informatie - Trouwreportages

Trouwen

Jullie gaan trouwen! Wat spannend, er komt veel op jullie af. En nu zijn jullie op zoek naar een fotograaf die deze allermooiste dag zal gaan fotograferen. Ook dat is spannend. Je jurk kun je passen, de locatie kun je vooraf bekijken, de ringen laat je maken naar een voorbeeld, maar de foto’s? Dat is toch een kwestie van de juiste klik (letterlijk en figuurlijk).

Gelukkig kan ik met een gerust hart zeggen dat we er samen echt iets heel moois van gaan maken.

Door Danny Fotografie - Informatie - New-Born

New Born

Jullie krijgen een kindje of zijn net vader en moeder geworden, gefeliciteerd! Als je een kindje krijgt verandert je hele leven. Alle clichés blijken waar, de tijd vliegt, geniet ervan nu ze klein zijn. Allemaal waar! Je ziet je kindje met de dag veranderen en wilt de tijd stoppen.

Met het boeken van een new born fotografie aan huis shoot zorg je ervoor dat je deze pure momenten kunt bewaren.

Locatie

Het gevoel dat je als ouders krijgt wanneer je naar je spelende kinderen kijkt, het intense geluk als je ze vastpakt, knuffelt met ze stoeit. Dat gevoel, dat wil je bewaren, voor altijd.
Door een ontspannen fotoshoot op locatie met je gezin of van de kindjes kan dat. Steeds wanneer je naar de foto’s kijkt herleef je dat gevoel.

Prachtige foto’s van je gezin zijn een cadeau waar je voor altijd blij van wordt.

Door Danny Fotografie - Informatie - Afscheidsfotografie

Afscheid

Het afscheid van een dierbare is een verdrietige en intense gebeurtenis. De dagen na een overlijden zijn een achtbaan van emotie en een heleboel geregel. Omdat ook overlijden bij het leven hoort en je een persoonlijk afscheid wilt kan het zijn dat je hiervan ook een aandenken wilt, dit kan door afscheidsfotografie.

Door mijn fotografie kan ik jullie een tastbare herinnering bieden.