Door Danny Fotografie - Een zonnige oktober bruiloft! 6

Een zonnige oktober bruiloft!

Een zonnige oktober bruiloft!

Op een zonnige vrijdag in oktober trouwt Rob zijn Suzanne.

De gasten verzamelen zich bij de moeder van de bruid in Veldhoven waar Rob zijn bruid voor het eerst zal zien.

Al vroeg ben ik bij Suzanne om foto’s te maken van de details van het aankleden. Haar moeder helpt haar in haar prachtige strapless jurk. Zij wordt daarbij geholpen door de 2 lieve nichtjes van de bruid. Hoe speciaal dat tante Suzanne vandaag gaat trouwen en wat ze lijkt net een prinses!

De twee meisjes zijn helemaal in hun element.

Daar komt de ... bruidegom!

Precies op tijd rijdt Rob in de mooie trouwauto het pad op om zijn bruid te begroeten.

Binnengelaten door zijn ( bijna ) schoonmoeder mag hij onder aan de trap op Suzanne wachten.

Hier droomt toch elk meisje van, de trap afdalen om daar de man van je dromen te zien staan.

En wat zijn Rob en Suzanne blij om elkaar te zien, en wat een mooi moment. Ze hebben alleen nog oog voor elkaar.

Dit is toch wel een van mijn favoriete momenten van een trouwdag, de eerste blik, de bewondering, de liefde!

Na wat gezellige familiefoto’s en koffie vertrekken we naar Den Bosch waar we rondom de Uilenburg de fotoreportage zullen gaan maken. Het is fantastisch weer, lekker zonnig, goede temperatuur. We hebben het erg gezellig en het het blijkt dat Rob eb Suzanne super makkelijk te fotograferen zijn. De sfeer is relaxed en het bruidspaar geniet van elkaar.

Een uurtje later maken we deel twee van de fotoreportage op de sprookjesachtige trouwlocatie;

Kasteel Ammersoyen. Buiten het Kasteel, op de binnenplaats en uiteindelijk ook een aantal foto’s in het kasteel. En WOW, daar is het licht FANTASTISCH! De zon schijnt binnen door de oude hoge ramen op de ruwe oude tegelvloer, meer heb ik niet nodig!

De Ceremonie

Bijna is het tijd voor de ceremonie. Dit wordt heel erg speciaal, niemand minder dan de moeder van Suzanne zal het huwelijk van haar enige dochter voltrekken. Nadat Rob met zijn trotse moeder de trouwzaal is binnen gekomen maakt Suzanne haar entree. Even een emotioneel momentje natuurlijk.

De toespraken zijn erg mooi, bijzonder, persoonlijk en warm. Zowel de moeder van Suzanne maar ook haar vriendin en de getuige van Rob spreken mooie woorden.

Dit is zoals een ceremonie moet zijn! Alles klopt.

Als de ceremonie is afgelopen gaan alle gasten naar buiten om daar een erehaag te vormen op de brug van het sfeervolle kasteel. Daar komen bruid en bruidegom, genietend van alle aandacht en aanwezige gasten. De champagne wordt ontkurkt en de geweldige bruidstaart wordt aangesneden.

Iedereen geniet op het gezellige binnenplaatsje van de zon en de feestelijkheden. En dat half oktober!

Terwijl het bruidspaar heerlijk de tijd heeft voor hun gasten bewerk ik de eerste beelden.

Vanavond zullen de gasten voor het feest worden verwelkomd met een prachtige slide show die geprojecteerd wordt op de muur van het kasteel.

Lieve Rob en Suzanne, wat vond ik het super leuk om jullie fotograaf te zijn op deze bijzondere dag. Inmiddels hebben jullie het album en kunnen jullie heerlijk nagenieten van een prachtige dag. Ik wens jullie veel geluk en liefde voor de toekomst!

Danny