Bijzondere fotoshoot in tijden van Corona

De ouders van Kim waren afgelopen weekend 40 jaar getrouwd. Er werd een heerlijk weekendje weg gepland met de familie maar helaas gooide het Corona virus aardig wat roet in het eten. Niks geen feestje, weekendje weg en gezellig samen zijn. Wat een teleurstelling! Maar een 40 jarige bruiloft stilletjes voorbij laten gaan? Nee hoor!

40 jaar getrouwd

Kim regelde een verrassing voor opa en oma. Op hun 40 jarige trouwdag wilde zij haar ouders verrassen met een bezoekje met de kinderen. Natuurlijk zou iedereen op veilige afstand blijven. Maar hoe fijn om elkaar even live te kunnen zien. Dat zou vast een mooi moment opleveren en dus belde Kim mij om het vast te leggen. We planden een tijd en hadden overleg over hoe we een en ander zouden aanpakken. Top, geregeld dus. Maar wat gebeurde er een paar dagen voor de afspraak? Ik kreeg een Messenger berichtje van de moeder van Kim! “Danny, we zijn zaterdag 40 jaar getrouwd en nu leek het me zo leuk om mijn man te verrassen met een fotoshoot aan de voordeur zoals ik nu op Facebook voorbij zie komen” O jee, dubbele boeking! Gelukkig op hetzelfde adres 😉

Fotoshoot aan de voordeur

Zo gebeurde het dus dat ik het 40 jarige bruidspaar aan de voordeur ging fotograferen. Inderdaad, voor pa een verrassing! Maar na een aantal foto’s kwam daar Kim met haar gezin de straat in gelopen. Ballonnen, bloemen, tekeningen, hele blije snoetjes! Wat een heerlijk moment. Opa en oma waren overdonderd en snapten er niets van. Het was zo mooi om hun reacties vast te mogen leggen.

Cadeautjes, familiefotoshoot op 1,5 meter

Na het eerste moment aan de deur hebben we in de achtertuin wat verschoven zodat er voldoende ruimte was voor iedereen om minimaal 1,5 meter uit elkaar te blijven. Zo werden de kadootjes en tekeningen in een bakje op wielen naar opa en oma toe geduwd. Er werd gezongen, luchtkusjes en hartjes vanaf afstand naar elkaar toe gestuurd. Dit was een familiefotoshoot zoals ik nooit eerder heb gemaakt. Wat een belevenis en wat mooi dat iets heel kleins als elkaar gewoon maar even zien zo groot kan zijn.

Meteen dezelfde dag heb ik een gezellige clip gemaakt met een muziekje eronder, dat is verstuurd via whatsapp zodat de familie meteen kon nagenieten.

Kijk mee naar deze bijzondere fotoshoot.