familiefotografie

Happy Familie fotoshoot!

Voor haar verjaardag kreeg Germa een fotoshoot met de hele familie cadeau. Of, in ieder geval een cadeaubon voor een familiefotoshoot. Er waren namelijk nog twee kleinzoons op komst. De familie shoot werd dus nog even uitgesteld. Maar een paar weekjes geleden was het dan zover. Na wat overleg en het uitwisselen van ideeën werd de familie shoot gepland. Mijn fotoshoots zijn altijd thuis of op een locatie die bij de sfeer en wensen past. Daarom is een gesprekje vooraf om de wensen door te spreken wel fijn. We planden een zaterdagmiddag, na de slaapjes van de kids. De locatie werd geregeld, het was lekker weer, dus we hadden geluk.

Danny, we willen geen stijve foto's hoor! Gewoon zoals we zijn!.

 

Nu ken ik de familie van Vlijmen al een tijdje. Bruiloften, zwangerschappen, gezinsuitbreidingen ik mocht het allemaal vastleggen. Dat schept een band. Dus een Happy Familie Fotoshoot van deze lieverds voelt niet eens als werk 😉 Na overleg met Germa die de wens had om een gezellige familiefoto in de eetkamer te hangen kwamen we op het volgende idee. Een gezellige tafel vol wijn, bier, borrelplanken en natuurlijk ijs voor de kindjes. Iedereen heeft lol met elkaar en de gezelligheid spat eraf. Inmiddels heeft de familiefoto een prachtig plekje aan de wand gekregen

Natuurlijk was dat niet alles!

Als we dan toch met z’n allen op pad zijn maken we natuurlijk ook nog foto’s van de gezinnetjes. Opa en oma met de kleinkinderen, zelfs een foto met overgrootoma! Het ‘eigen gezin’, de mannen, de vrouwen, alle knappe kleinkinderen apart. Kortom een serie om met veel liefde en vol trots op terug te kijken. 

En omdat er zoveel foto’s waren die te mooi zijn om op de computer te blijven hebben we samen een prachtig album uitgezocht met alle foto’s waar Germa blij van wordt zijn verwerkt in een Boutique album met een persoonlijk vormgegeven bewaarbox. 

En de reactie op het voorproefje dat na de shoot via whatsapp wordt verstuurd was hartverwarmend. 

FANTASTISCH! Wat een rijkdom! We zijn er verschrikkelijk blij mee!