Baby’s eerste jaar boek

Vier fotoshoots in het eerste jaar van je baby

In mijn assortiment van new born fotografie heb ik ook een Baby’s eerste jaar boek ontwikkelt. Het is een totaal pakket van vier volwaardige fotoshoots op locatie. Meestal omvat het boek een zwangerschapsshoot, een new born shoot, een shoot als jullie kindje kan zitten en een shoot rond de eerste verjaardag.

Gezinsfoto's

De papa en mama van dit mooie meisje kozen er voor om de zwangerschapsshoot buiten het pakket te laten en in plaats daarvan een schoot rond de 3 a 4 maanden te kiezen. Nog echt heerlijk baby maar al wel lekker lachend. Natuurlijk kunnen we tijdens de fotoshoots bij je thuis of op locatie ook gezinsfoto’s maken. Of een aantal foto’s met broertjes of zusjes.

Luxe bewaaralbum

Het eindresultaat is een mooi bewaaralbum. Een cadeau voor het leven. Vaak hoor ik later terug hoe leuk de kindjes het vinden om het baby’s eerste jaar boek te bekijken. Omdat het boek geleverd wordt in een prachtige box met foto’s en naam van jullie kindje krijgt het een mooi plekje in je huis. Zo kun je samen nog vaak nagenieten van de eerste tijd met jullie gezin.

Familie

Het is heel bijzonder om families voor langere tijd te mogen volgen, dit gezin heeft maar liefst drie Baby’s eerste jaar boeken. Al kende ik hun ouders al van hun bruiloft. Die mocht ik namelijk ook fotograferen. Zo zie ik verliefde stellen trouwen, zwanger raken, een gezinnetje krijgen en mag ik vaak ook hun hele familie fotograferen. ( Ik weet het, ik ben een bevoorrecht mens 😉 )

Hoe werkt nou zo'n Baby's eerste jaar Boek?

Zoals gezegd, het pakket omvat vier fotoshoots. Gewoon bij je thuis of op een locatie die we samen afspreken. Ik fotografeer een ruim aantal, je hebt dus lekker de keuze uit veel moois. Na elke shoot stuur ik je een gezellig clipje via whatsapp zodat je al snel wat hebt om van te genieten. De uitzoekbestanden stuur ik je via wetransfer. Na de laatste shoot maken jullie een favorieten lijstje en daarmee ga ik aan de slag om het ontwerp te maken voor jullie album. Als jullie blij worden van het ontwerp laat ik het album drukken. Zo ontvangen jullie na de laatste shoot een mooi bewaaralbum met jullie favoriete foto’s van de vier fotosessies. Natuurlijk lever ik na het ontwerp van het album ook alle foto’s die in het album zitten in hoge resolutie. Het album is 20×20 en heeft 20 bladzijden, het wordt geleverd in een luxe bewaarbox zodat je het kunt neerzetten op een mooi plekje. Zo kun je elke dag genieten van een herinnering aan het eerste jaar van jullie kindje.

Willen jullie ook een mooi bewaaralbum gevuld met foto’s van jullie kindje? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden door te spreken!