Door Danny Fotografie - fotocollage

Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Hoe vaak wordt je blij en gelukkig als je foto’s van vroeger bekijkt? En vroeger mag wat mij betreft ook best vorig jaar zijn 😉 Nou, ik word er altijd heel erg blij van en ik ben dan ook dankbaar dat wij veel foto’s hebben. Van vroeger, toen we zelf kinderen waren en van vroeger toen onze jongens klein waren. Sterker nog, ik wilde ze om me heen hebben zodat ik ze altijd kan zien. Nu snap ik ook wel dat honderden lijstjes ophangen met bijbehorende gaatjes in de muur niet een ideale oplossing is. Gelukkig is mijn man van huis uit grafisch vormgever en nu heeft hij wel eens een briljant idee. Een aantal jaar geleden heeft hij me een cadeau gegeven waarvan ik echt elke dag nog blij word.

Wall of Favorites, een cadeau waar ik elke dag blij van word.

Dit is ‘m, de Wall of Favorites! Hij hang al een aantal jaar in onze hal en ik geniet er dus elke dag van. In deze rare tijd waarin we met z’n allen zijn beland kan ik nog meer genieten van het bekijken van ‘foto’s van vroeger’. In de eerste week van de #blijfthuis periode zag ik op Facebook heel veel foto’s van vroeger voorbij komen. Binnenblijven en extra tijd hebben heeft ook zo z’n voordelen. Zo haalde ik vorige week mijn dozen vol foto’s naar beneden en heb ik zitten genieten van al die mooie, grappige, bijzondere, ‘wat heb ik daar in hemelsnaam aan?’ foto’s. En toen dacht ik, waarom geef ik jullie niet ook de mogelijkheid om je eigen Wall of Favorites te bestellen.

Wat ideetjes.

Denk je nou, Ja! Dat wil ik ook! Lees dan snel verder.

Het is heel simpel, je kiest een formaat, 70x70cm, 50x100cm, 100x100cm of 50x150cm. Je verzamelt je favoriete foto’s. Die lever je aan via WeTransfer. Liefst laat je ze gewoon in de originele kleur. Ik maak een ontwerp voor je eigen Wall of Favorites en zet je foto’s om in een mooie contrastrijke zwart/wit toon en stuur een proefje naar je toe. Wordt je er blij van? Dan laat ik hem voor je afdrukken op een mooie matte kunststof die zelfs vochtig af kunt nemen. Hij is kleur echt en wordt geleverd met 4 afstandhouders om hem op te hangen. Wil je hem liever vlak op de muur net als in mijn gang? Dan gebruik je kit 😉

Nog even wat feitjes;

  • op een 70×70 gaan tussen de 75 en 90 foto’s en deze kost € 97,- incl ophangsysteem
  • op een 50×100 gaan tussen de 75 en 90 foto’s en deze kost € 97,- incl ophangsysteem
  • op een 50×150 gaan tussen de 100 en 115 foto’s en deze kost € 129,- incl ophangsysteem
  • op een 100×100 gaan tussen de 115 en 125 foto’s en deze kost € 150,- incl ophangsysteem
  • wil je geen ophangsysteem? dan krijg je € 10,- korting
  • je levert je foto’s digitaal aan via deze link:
  • jouw Wall of Favorites wordt pas afgedrukt als je de proef hebt goedgekeurd