Door Danny Fotografie - Bruiloft van Arjo en Mandy 1

De bruiloft van Arjo en Mandy

Normaal gesproken schrijf ik zelf een stukje over de bruiloft die ik fotografeer, aan deze reactie heb ik echter niets meer toe te voegen….

Lieve Arjo en Mandy, BEDANKT!

Bruiloft van Arjo en Mandy

Op 31 december 2014 werd de grote vraag door Arjo gesteld aan het strand van Hellevoetsluis. Meteen werden de grote voorbereidingen gestart.

Een datum werd niet direct geprikt maar 1 ding was duidelijk, Danny ging deze grote dag vastleggen. Ze is namelijk geen onbekende in de familie. De bruiloft van de zus van Mandy heeft zij ook mogen fotograferen, alsmede de geboortekaartjes van hun 2 kinderen. De datum, 4 september 2015, werd dan ook mede afhankelijk van de beschikbaarheid van Danny vastgelegd!

Al tijdens het eerste gesprek was de klik er overduidelijk. Tijdens dat gesprek kwamen er allerlei ideeën voor de reportage, evenals voor de uitnodigingen. Ook deze zijn dan ook perfect door haar en Henry verzorgd. Zo kwam toen ook het voorstel om de fotoreportage over 2 dagen te verdelen. Wat ontzettend bijzonder dat Danny rekening hield met onze persoonlijke situatie!

Op de grote dag startte Danny bij Arjo, om vervolgens terecht te komen in het zenuwcentrum bij Mandy thuis. Daar wist Danny echter de rust terug te brengen en echt het moment te pakken samen met het bruidsmeisje Ise.

De weersvoorspellingen waren niet gunstig gezind, toch kregen we echte cadeautjes! De eerste foto’s werden gemaakt bij de fietstunnel. Wauw, wat werden daar al mooie plaatjes geschoten en wat was het weer fantastisch. De reportage enkele dagen later was al bijna niet meer nodig!

De rest van de dag werden bijzondere plaatjes geschoten tijdens de ceremonie en met de familie en vrienden. We wilden graag originele plaatjes die niet zouden lijken op die van bruiloft van overige familie en vrienden. Dit is zeker gelukt! We zijn hier zo ontzettend blij mee.

Nog een keer op pad!

Een kleine week later gingen we weer op pad samen met Danny en de bruidskinderen Ise en Mel. Wat was het bijzonder alles weer over te mogen doen en mooie plaatjes te mogen maken waar Arjo zijn roots liggen (Hellevoetsluis). De ideeën en creativiteit van Danny waren hierbij perfect, ze voelde perfect aan welke sfeer we wilden neerzetten! De foto’s die dezer beiden dagen zijn gemaakt, zijn geweldig. We kunnen niet stoppen met kijken naar de sneak preview en de eerste foto’s!

Danny, jij hebt een groot aandeel gehad in het onvergetelijk maken van onze dag! Je voelde druk door alle al gemaakte shoots binnen de familie en vriendenkring, maar je hebt deze lat alleen maar hoger gelegd door je eigen creativiteit, professionaliteit, passie en enthousiasme. We hebben geen broers en zussen meer waardoor je verlost bent van de druk, al hopen we nog heel lang van jouw kunsten te mogen genieten in de toekomst! Danny ontzettend bedankt voor alles!

Liefs,

Arjo & Mandy