Door Danny Fotografie - Winnaar publieksprijs Familiegevoel

En de prijs gaat naar …

Afgelopen maandag mocht ik met Danny mee naar de Bruid en Bruidegom Foto en Film award uitreiking in Doorn. Danny was genomineerd in de categorie familiegevoel en hoe dichterbij we kwamen hoe meer de spanning stiekem toch wel op liep.

We waren op tijd vertrokken want op zo’n belangrijke avond wil je natuurlijk niet te laat komen, dat was in ieder geval gelukt, als eerste arriveerden we bij het kerkje in Doorn waar de awards uitgereikt zouden gaan worden.

Genomineerd?

Langzaam kwamen er steeds meer mensen binnen druppelen, veelal fotografen natuurlijk. Toen Danny en Manola aan mij vroegen of ik een foto van ze wilde maken, vond ik dat toch wel even spannend hoor! Een foto maken van twee fotografen. Was het licht wel goed? Goed scherp gesteld? Even dubbel checken, haha! Gelukkig was het geen foto voor de award-uitreiking maar eentje om alle Facebook-vrienden op de hoogte te stellen.

Na een aantal keer de vragen ‘Ben jij ook fotograaf?’ of ‘In welke categorie ben jij genomineerd?’ te hebben beantwoord met: ‘Nee ik werk op zaterdag bij Janssen-Fotografie in de studio, was het dan zover. De awarduitreiking kon beginnen.

Prijs!

De categorie ‘familiegevoel’ was voor ons natuurlijk dé categorie, helaas was deze als een van de laatste aan de beurt, we moesten lang wachten en er gingen al veel winnaars met een prijs van door. Prijswinnaars gekozen door een vakjury en prijswinnaars gekozen door het thuispubliek.

De spanning werd er niet minder op en de whatsapp berichtjes van het thuisfront stroomde binnen: ‘Weet je al iets?’ ‘En en en en?’ ‘Heb je gewonnen?’

Na veel verschillende categorieën te hebben gezien was het dan eindelijk zo ver: de categorie familie gevoel. En ja hoor, de publieksprijs mocht mee naar huis met Danny! Wat een opluchting we konden voldaan terug richting huis; met bloemen en een prachtige ingelijste prijs! En ik ben mega trots!!