Gezellige bruiloft in Uden

De eerste foto is in gedachten al gemaakt...

Op 9 april mocht ik al vroeg op pad richting Uden, het is de dag waarop Chris en Iris Ja gaan zeggen!

Het is een prachtige dag en als ik aankom is het zonnetje ook net wakker. Ik parkeer voor het huis van het bruidspaar en wordt meteen blij van het uitzicht.

In Uden-Zuid aan de rand van de polder in het ochtendzonnetje zie ik meteen een prachtig plekje.

De eerste foto is in gedachten al gemaakt…..

Klaarmaken

Iris wordt nog opgemaakt en ondertussen kan ik wat detail foto’s van haar schitterende jurk maken.

Samen met haar moeder en vriendinnen maakt Iris zich klaar om haar bruidegom te gaan zien.

Dat is altijd even spannend!

Speciaal plekje

Chris komt aangereden in een wel heel speciale auto, ik heb er al veel gezien, maar deze is echt erg leuk.

Na de eerste momenten steken we even over en kan ik mijn plaatje van polder en ochtendzonnetje maken. Het is leuk om vlak bij te kunnen fotograferen, het stukje polder waar ze elke dag op kijken zal voor Iris en Chris nu altijd speciaal blijven.

We gaan op pad voor een gezellige buitensessie waarna de familie zich verzamelt in de tuin van de ouders van Iris. Wat heeft haar vader een werk gemaakt van de tuin zeg, het ligt er allemaal prachtig bij.

Bruiloft in Uden

Mooi op tijd arriveren we bij het Oude Raadhuis in Uden waar “Het Moment” nu toch echt is aangebroken. Een stralend bruidspaar geeft elkaar het Ja-woord.

Bij Gasterij de Pier wacht een heel bijzondere taart, helemaal op maat gemaakt met allerlei leuke details die het bruidspaar zelf heeft bedacht.

Voor de foto’s met vrienden hebben we gekozen om een stukje te wandelen naar de zandverstuiving van Bedaf. Het is een gezellige vriendengroep en de foto’s zijn dan ook lekker ongedwongen.

Ik ga net voor het diner terug naar de studio om de foto’s te bewerken, Chris en Iris ontvangen nog diezelfde avond een gezellige clip in de mail met een impressie van de mooiste foto’s.

Lieve Chris en Iris, ik vond het Super leuk om jullie fotograaf te zijn. Ik wens jullie veel geluk en liefde voor de toekomst.