Hippe bruiloft in Oss en Lith!

Geheimpjes bewaren!

Net voor de zomervakantie zou beginnen, op 22 juli was het groot feest voor Yzze en Liz. Hun papa en mama gingen trouwen! Wat hadden ze daar naar toe geleefd, allerlei plannetjes bedacht en geheimpjes moeten bewaren.

Vandaag geen school maar heel vroeg op voor de kapper! Toen mama en de dames klaar waren was het tijd om eindelijk die mooie jurken aan te trekken. Die van Yzze en Liz waren (bijna) net zo mooi als die van Sabine!

Omdat de weersvoorspellingen niet al te best waren werd pas op het laatst besloten dat de eerste ontmoeting van Niels en Sabine in de tuin zou zijn. Nog snel even versieren met de moeder van Sabine en dan is het tijd voor het grote moment.

Niels stond in de tuin en Yzze en Liz mochten Sabine door de tuindeuren helpen.

Wat een mooi moment.

De jachthaven van Lith

Ondanks een dreigende lucht besloten we om de fotoreportage gewoon volgens plan buiten te maken. Dus vertrokken we naar de jachthaven van Lith. Het sfeertje was echt super en door de kleuren van de masten en de boten doet het zelfs een beetje mediterraans aan. Wat leuk, en zo dicht bij huis. Sabine had een paar grote ballonnen besteld in de kleuren van de de dag. Op een stukje dijk, met een dreigende wolken lucht leverde dat een geweldig plaatje op.

Als tegenhanger van de moderne lokatie besloten we ook nog naar het bos te gaan en daar wat sfeervolle en romantische foto’s te maken. En natuurlijk ook een paar gekke selfies!

Wat hebben Yzze en Liz het goed gedaan zeg.

Ondertussen werd in ’t Woud in Oss alles klaar gezet om de gasten te ontvangen.

Voor de ceremonie had Sabine voor alle gasten een persoonlijk cadeautje op de stoelen gelegd. Lieve kleine verrassinkjes voor familie en vrienden. Alle kindjes werden natuurlijk ook verwend met een verrassingstasje.

Natuurlijk hadden de meisjes een speciale taak, zij mochten met hun papa naar binnen lopen. En Sabine werd traditioneel weggegeven door haar vader.

Als grote verrassing was een goede vriend van het bruidspaar benoemd tot officieel buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand en hij zou het huwelijk voltrekken.

Wat een meerwaarde, zo persoonlijk als je wordt getrouwd door een goede vriend!

Na het overtuigende JA-woord en nadat Niels zijn 3 dames een prachtige ring om de vinger had geschreven kon het feest beginnen.

Het bleef nog lang gezellig in Het Woud!

Kortom: Een hele geslaagde, hippe bruiloft!