Door Danny Fotografie - Te gekke bruiloft in Kasteel Kerckebosch 16Slecht weer op je bruiloft? Wat nu... 9

Slecht weer op je bruiloft? Wat nu…

Wat als het de hele dag regent op je bruiloft? Daar laat je jullie mooiste dag toch niet door verpesten? Lees mee over dit super toffe bruidspaar met een stralende trouwdag op de natste dag van het najaar.

Een stralende dag vol liefde en een spatje regen!

Dat spatje regen in de titel is zachtjes uitgedrukt, het was tenslotte maar één bui, die duurde wel de hele dag. Natuurlijk hoopt elk bruidspaar op stralend weer maar in ons kikkerlandje kan het wel eens tegenvallen. Wat doe je dan? Boos worden, stampvoeten, huilen misschien? Kan, maar dom, het weer is nu eenmaal het enige dat je echt niet kunt regelen op je bruiloft. Er is ook een simpelere oplossing. Straal, lach, geniet en heb lief! Dat is namelijk waar het echt om gaat op een bruiloft. En dat is nou precies waarom ik zou hou van bruidsparen zoals Michelle en haar Rob!

Bruidsfoto's in het Osse centrum

Hun mooiste dag was begin september. Natuurlijk hadden we alle details vooraf goed doorgesproken en de sfeer moest vooral relaxed worden. Geen stress en vooral niet te veel officieel gedoe. Een gezellige dag met veel familie en vrienden op een informele lokatie. Rob en Michelle wonen in Oss en voor de foto’s zouden we dan ook niet te ver gaan zoeken. De zijstraatjes van het Osse centrum zijn de laatste jaren steeds leuker geworden en we kozen voor de Peperstraat voor een gedeelte van de buitensessie. Paraplu in de aanslag en met een super assistente, zus Marsha, komt het helemaal goed.

Michelle en Rob wonen in een nieuw stukje Oss, vlakbij een parkeergarage die bijna altijd een lege verdieping heeft. Super, een droge lokatie voor de foto’s met de auto van de oom van Michelle.

Het Ja-woord in de wei

Voor de ceremonie vertrekken we mooi op tijd naar Bierbrouwerij Oijen waar getrouwd zal worden in de wei onder een tent. Piet van Oss, één van mijn favoriete trouwambtenaren en een oom van het bruidspaar voltrekt het huwelijk. Dat kan hij als geen ander en het is dan ook een afwisseling van mooie woorden en hilarische momenten. Het officiële gedeelte van de dag wordt afgesloten met een toost met alle aanwezigen.

En het feest? Dat schijnt er eentje geweest te zijn waarover nog lang zal worden nagepraat 😉

Lieve Rob en Michelle, wat heb ik genoten van jullie positiviteit en gezellige bruiloft! Vooral de foto’s in de Peperstraat staan in mijn favorieten lijstje. Wat een fijne gasten en super bruidspaar. Ik wens jullie zon voor de rest van jullie huwelijk. Liefs, Danny