Door Danny Fotografie - Ontspannen herfst bruiloft met kindjes! 28

Ontspannen herfst bruiloft met kindjes!

Een herfst bruiloft met kindjes, zo wordt het ontspannen!

Eind oktober 2017, een stralende herfstdag. Het zonnetje schijnt en het belooft een prachtige dag te worden. Er staat een herfst bruiloft op de planning. De mooiste dag voor Mathieu, Ilona en hun kindjes Jade en Timme.

Al vroeg meld ik me bij het bruidspaar thuis waar een relaxed sfeertje heerst. Alles is goed gepland en dat merk je meteen. Geen gestress, de kleine Timme kruipt nog heerlijk rond in zijn romper en speelt met de ballonnen. Ondertussen gaat Mathieu zijn pak aantrekken en zit Ilona heerlijk te genieten terwijl haar haar en make up bijna klaar zijn. Jade, vandaag echt bruidsmeisje kan niet wachten om haar mooie jurk aan te krijgen.

Fotoshoot opgesplitst

Om het voor de kindjes zou gezellig mogelijk te maken hebben we besloten de fotoshoot op te splitsen in twee delen. ’s Ochtends met de kindjes, en na de ceremonie met alleen het bruidspaar. Na het moment van de eerste ontmoeting vertrekken we richting Rosmalen voor het eerste deel van de fotoshoot. Het licht is geweldig, mooi herfstzonnetje. De kindjes doen het echt heel goed en het levert mooi plaatjes op.

Taarten buffet!

Ondertussen hebben alle daggasten zich verzameld bij het bruidspaar thuis. Daar wacht een werkelijk waanzinnig taarten buffet! Helemaal samengesteld door Ilona. Het sfeertje is passend bij de herfst bruiloft. Er is weer even tijd voor een relax momentje voor de kids. Zij mogen even lekker spelen of een filmpje kijken.

Stadhuis 's-Hertogenbosch

Het Ja-woord gaat plaatsvinden in het altijd mooie stadhuis van ‘s-Hertogenbosch. Vanwege het grote aantal gasten trouwen Ilona en Mathieu in de zaal boven. Eerlijk gezegd ben ik daar best blij mee, deze zaal vind ik de mooiste 😉

Omdat een goede vriend en een tante ook nog een persoonlijk woordje doen wordt het een mooie en eigen ceremonie. Natuurlijk is er ook een rolletje voor Jade, zij mag de ringen brengen.

Meneer van Eijk, wat een top locatie voor een herfst bruiloft!

Na de groepsfoto vertrekken de daggasten richting Oisterwijk naar de feestlocatie. Wij gaan nog even met z’n drietjes ‘s-Hertogenbosch in voor het tweede deel van de fotoshoot. Ontspannen wandelen we via de diverse mooie plekjes naar de auto om ook naar Oisterwijk te gaan.

Aangekomen bij Meneer van Eijk staan alle gasten het bruidspaar op te wachten met gekleurde ballonnen. Na de champagne toost kan er nog heerlijk buiten geborreld worden rondom de haardvuurtjes. De kinderen genieten van een ballonnenkunstenaar en het bruidspaar geniet zichtbaar van alles.

Trouwalbum van Hout

Het album dat Ilona en Mathieu uitzochten is van hout, sinds oktober pas in mijn collectie en het past perfect bij de sfeer van de dag. Ondertussen hebben ze mooi op tijd voor de verjaardag van Ilona en de feestdagen hun album al kunnen ophalen om zo met familie en vrienden heerlijk na te genieten van deze mooie dag.

Lieve Ilona en Mathieu, bedankt dat ik jullie fotograaf mocht zijn. Ik wens jullie veel geluk met z’n viertjes!