‘Welkom op je Bruiloft’

Het Inspiratie event voor aanstaande bruidsparen.

Op 23 februari 2018 om 19.30 uur ben je Welkom op je Bruiloft! Wat? Welkom op je Bruiloft, hoezo dan? Nou, dan organiseren we met een mooie groep bedrijven een inspiratie event. We laten je proeven van een super bruiloftsfeest. Je kunt ideetjes opdoen over alles dat met trouwen te maken heeft. En de locatie is op zijn minst verrassend te noemen. 

In de oude Dansschool in de Monsterstraat in Oss is een prachtig nieuw restaurant gevestigd, Miens. Een sfeervol straatje met uitzicht op de Grote Kerk, een locatie die geschiedenis ademt. Zoals je je kunt voorstellen zijn in de oude dansschool door de jaren heen heel wat liefdes ontstaan. En nu kun je er elkaar het Ja-woord geven en er je bruiloft vieren. Hoe dat er uit kan zien laten we je proeven op 23 februari.

Een inspiratie event, geen bruidsbeurs met standjes maar beleven, proeven, ervaren en ideeën uitwisselen. Barbara Fabree ontwierp speciaal voor deze avond een betoverende jurk. Want natuurlijk zal er ook een bruidspaar zijn, zij in een schitterende creatie, op maat gemaakt, en hij in een stijlvol maar eigentijds pak van Heeren van Nuland.

Het bruidsboeket en de aankleding van de locatie zal verzorgd worden door Boss Bloemen. Dat belooft wat, kunstenaars met bloemen dat mag je Willem Jan en Patricia wel noemen. Zij zullen ook de bloemen leveren waarmee Nikki de Lang van Weddings & Events de binnentuin gaat omtoveren tot een Industrial Chique ceremonie setting.

Wil je een origineel ontwerp voor de uitnodigingen en zelfs een eigen huisstijl voor je bruiloft? Dan kun je een praatje gaan maken met de dames van Kaartje Geluk. Van een eenvoudige kaart tot een out of the box ontwerp. Inclusief save the date kaarten, uitnodigingen, menu kaarten, bedankjes, naam kaartjes noem het maar op.

Een compleet gedekte tafel zoals je hem alleen in de magazines ziet geeft je ideeën voor je diner en natuurlijk zal er een proeverij zijn van bruidstaart! Christian Chocolatier gaat een waanzinnige taart laten zien.

Ceremonie

Bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand, Wilma Evers zal jullie laten ervaren dat saaie toespraken echt niet meer van deze tijd zijn. Dus laat je verrassen door haar spontane aanpak en geniet van haar creativiteit.

Geen Ja-woord zonder een ring om aan elkaars vinger te schuiven. Heb je er ooit over nagedacht om deze samen met Marleen van Jewel Art & Design te ontwerpen? Zij maakt werkelijk hele mooie trouwringen gebaseerd op jullie persoonlijke inbreng. Op Welkom op je Bruiloft legt ze je uit hoe dat in zijn werk gaat.

Natuurlijk wil je er op je bruiloft op je allermooist uitzien. Gelukkig weten ze bij Spahuys precies hoe je omgetoverd kunt worden naar je allermooiste zelf. De top visagiste Britt is er bij op Welkom op je Bruiloft met een team voor nuttige tips.

Remote Rental laat horen en beleven hoe je een feestje bouwt. Met de stijlvolle DJ booth en lichtshow zullen ze je sfeer laten proeven. Natuurlijk kun je met Peter sparren over de ultieme playlist!

Bij de entree van Miens staat een trouwauto in de spotlights, Jeroen van Limomij kan je alles vertellen over zijn exclusieve mogelijkheden om in stijl aan te komen op je trouwdag.

Nicky, van Prep Travel is al druk bezig met hele interessante huwelijksreizen, romantisch, avontuurlijk, ontspannen of actief? Leg je wensen bij Nicky neer en zij zal je inspireren en een de hand van mooie tips de goede kant op sturen. Ga zeker met haar kletsen, ze zal met ideeën komen waar je zelf nooit aan had gedacht.

Natuurlijk wil je je trouwdag keer op keer herbleven en iedereen laten meegenieten van ‘de mooiste dag’ uit jullie leven. Daarvoor ben ik er natuurlijk ook. Ik breng mijn mooiste collectie trouwalbums mee. Het lijkt me leuk een praatje te maken en alles te horen over jullie trouwdag! En misschien kom je dan tot de ontdekking dat je je bruidsfotograaf ook gevonden hebt 😉

Cadeaus & Tickets

Bij een bruiloft horen natuurlijk cadeaus. De eerste 50 tickets zijn goed voor een luxe cadeaudoos gevuld met goodies! En in maar liefst 14 dozen zit een groot cadeau. Zo geef ik een love shoot weg! Super leuk om alvast een beetje aan het voor de camera staan te wennen. Natuurlijk kun je de foto’s ook gebruiken voor je uitnodigingen of save the date kaarten.

Hoe kom je nou aan zo’n felbegeerd ticket? Die kun je gratis afhalen bij Heeren van Nuland, Miens of Christian Chocolaterie en Pattiserie.

Tot 23 februari, 19.30 uur bij Miens Monsterstraat 5 in Oss!