Door Danny Fotografie - Zomerse Bruiloft in April! 9

Zomerse Bruiloft in April!

Bloesem bij het Kasteeltje van Oijen

Wat had ik zin in de bruiloft van Sanne en Michiel. Al in het eerste gesprek was ik gecharmeerd van deze lieve mensen. Oprecht en verliefd. Hun prachtige bruiloft stond gepland voor 19 april bij het kasteeltje van Oijen. Dat is toch wel één van mijn favoriete trouwlocaties.

Perfect weer om te trouwen

Het weer is natuurlijk altijd een verrassing maar het weer op 19 april 2018 was wel meer dan perfect. Bij het kasteel stonden de fruitbomen vol in de bloesem, al het frisse groen aan de bomen, de blauwe lucht en een heerlijke temperatuur. Wat een feestje!

Trouwambtenaar

Na de fotoshoot in de ochtend was het tijd voor de ceremonie en het Ja-woord. Wilma Evers was de trouwambtenaar en dan weet je dat het een mooie ceremonie gaat worden. In de trouwzaal van het kasteel genoot het hele gezelschap met een lach en een traan van de liefde tussen Sanne en Michiel. De zelf geschreven trouwgeloften maakten het een persoonlijke ceremonie.

En dan is het tijd voor het taart & toost moment in de tuin van het kasteeltje. Champagne en een prachtige bruidstaart van Taartendroom Alles is in de juiste sfeer.

Feest!

Het feest is gepland op een verrassende locatie, Inspiration Point in Valkenswaard. Ik was erg benieuwd wat ik daarvan moest verwachten maar wat een vakmensen werken daar! Van ontvangst tot het eind van de avond hebben alle gasten zich vermaakt. Een heerlijk diner en top entertainment. Het is in woorden niet zo snel uit te leggen, typisch een geval van ‘daar moet je bij geweest zijn’. Maar een feest dat, na de wel heel originele openingsdans, meteen zo losbarst is ongekend.

Zoveel indrukken! ‘Gelukkig hebben we de foto’s nog’ 😉

Michiel en Sanne, blijf zo lief voor elkaar! Bedankt dat ik jullie fotograaf mocht zijn.

Credits;

Bruidsjurk; Perfect Dress

Pak; van Tilburg

Lokatie;  kasteeltje van Oijen en Inspiration Point

Ceremonie; Wilma Evers

Bloemen;  Josina Bloemen

Bruidstaart; Taartendroom