Familiefoto op locatie

Familiefoto voor opa en oma

Geniet mee van deze gezellige en ontspannen familiefotosessie in het bos. Een kado voor opa en oma. Maar ook een mooi tijdsbeeld van het gezin. Want een  familiefoto is om voor altijd na te genieten.

Quality time met je gezin! Natuurlijk staat dat op nummer 1 in ons drukke bestaan. We racen wat af en voor dat we het weten zijn onze schattige peuters ineens groot. Waar is de tijd gebleven? “Gelukkig hebben we de foto’s nog” 😉

Geef eens een foto kado

Vaak worden familiefoto’s kado gegeven aan opa en oma, om hun 40 jarig huwelijk te vieren, voor moederdag of voor een verjaardag. En zeker, een prachtig kado waar ze heel blij van worden. Maar tijdens de fotoshoot ontstaat vaak het idee om zeker ook foto’s te maken van de gezinnetjes en de kinderen voor eigen gebruik.

Een foto voor aan de muur

Een foto in je huis brengt je huis tot leven. Zo is een foto als wanddecoratie, afgedrukt en mooi ingelijst om elke dag van te genieten. Een ontspannen foto van je gezin of van de kinderen. Het maakt van je huis een thuis. Omdat de fotoshoot op locatie lekker ontspannen is levert dat veel gezellige en feel good foto’s op. Meestal te veel om allemaal in te lijsten. Dan kunnen we natuurlijk een collage maken van meerdere foto’s bij elkaar. Op één afdruk van bijvoorbeeld aluminium of losse lijsten waarmee je een speels effect op de muur kunt creëren.

Een familiealbum

Heb je liever één foto aan de wand en vind je het zonde om met de rest van de familiefoto’s niets te doen? Dan bied ik bewaaralbums, al dan niet met een mooie box waarin je je album bewaart. Deze krijgt een mooi plekje in je huis en zo kun je voor altijd nagenieten van die foto’s met je ouders, broers en zussen en kinderen.

Familiefoto op een buitenlocatie

Voor familiefotografie op locatie wordt het meest gekozen voor het seizoen vanaf april tot en met oktober. Zowel voorjaar, zomer als najaar zijn geschikt. In overleg kiezen we de locatie voor de familiefotografie. Meestal is dat ergens in de bossen maar natuurlijk kan het ook een plekje zijn waar jullie als familie een goed gevoel bij hebben. Misschien is jullie tuin of huis wel de ideale plek.

Wil je meer informatie over familie fotografie op locatie? Stuur me dan een mailtje en ontvang mijn duidelijke prijskaarten met alle info.

Familiefotografie op locatie is erg leuk in de bossen van omgeving Oss, Schaijk, Herpen, Uden, Veghel, Rosmalen en Den Bosch. Het gebied van de Maashorst is prachtig maar ook de Maasmeanders hebben veel geschikte plekjes.