Door Danny Fotografie - gezinsfoto met oma

Een fotoshoot voor en met oma!

Al een poosje geleden maakte ik van dit gezin een fotoshoot voor oma, maar ook met oma. Een gezellige shoot waarin zeker tijd is voor knuffels, een onderonsje en de nodige lol. Dit zijn de shoots zoals ik ze het liefste maak. Hoe anders ziet onze wereld er nu uit. Ik schrijf dit blog als we ruim een maand 1.5 meter uit elkaar moeten blijven! Niks geen knuffels met oma’s en opa’s. Zelfs geen bezoekjes. Alles op afstand. Wie had dat ooit kunnen denken.

Gezinsfoto's voor aan de wand.

Hoe waardevol zijn deze momenten van aandacht en tijd voor en lol met elkaar. Zoals je ziet in deze shoot, zo hoort het.Niet na hoeven denken over besmettingsgevaar. Gewoon onbezorgd genieten met als resultaat prachtige foto’s voor aan de wand en momenten voor in je hart.

En toch, toch kan er ook nog heel veel wel. Met opa en oma kunnen we nu geen fotoshoots plannen maar vóór opa en oma natuurlijk wel. Om ze te laten weten dat je van ze houdt, ze mist en dat jullie hopelijk snel weer samen kunnen zijn. Een fotoshoot op een rustig plekje in de natuur, in je eigen tuin of in de tuin van opa en oma? Hoe leuk zou het zijn als zij van achter het raam vast een voorproefje krijgen van de foto’s?

Fotografie op locatie

Tijdens de fotoshoot op locatie kan ik de nodige afstand bewaren omdat ik nou eenmaal heel graag met een lange afstandslens werk. Het weer is heerlijk, de lente is begonnen. Veel mensen werken thuis, de scholen zijn dicht. Dus, er kan nog best veel wel.

Fotoshoot inplannen

Willen jullie ook met jullie gezinnetje foto’s laten maken? Neem dan contact op en dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.