Door Danny Fotografie - bruidspaar tongelaar

Trouwen in 2020!

Wat had ik zin in de start van het bruidsseizoen van 2020! Er stonden zoveel mooie bruiloften gepland in het voorjaar. De eerste van het seizoen was 14 maart, Stef en Robin geven elkaar het Ja-Woord. Heel bijzonder, hun eigenlijke datum zou 28 april worden maar er was een kleintje op komst eind april dus werd de bruiloft naar voren geschoven. Op de eerste prachtige lentedag van 2020, 14 maart, met op de achtergrond hele nare nieuwsberichten over het corona virus.

Bruiloft tijdens corona crisis

Een week voor de bruiloft werden in Nederland voorzorgsmaatregelen getroffen, we schudden geen handen, geen bijeenkomsten met meer dan 100 personen. Gelukkig kon de bruiloft van Stef en Robin doorgaan, een intiem gezelschap dus met wat kleine aanpassingen geen probleem. Hoe bizar dat we een dag later via de persconferentie te horen kregen dat de horeca moest sluiten. Alle bruiloften van april en mei worden verschoven. Dus het geluk van de zwangerschap, het kindje op komst dat de bruiloft had doen verschuiven bleek nu voor extra geluk te hebben gezorgd.

Trouwen in Kasteel Tongelaar in Mill

Maar nu, de prachtige dag van Stef en Robin in het sfeervolle Kasteel Tongelaar! Zoals gezegd, ik had er zin in. Zin om weer een bruiloft te fotograferen, de liefde vast te leggen, sfeer te vangen en te genieten van het geluk van twee bijzonder lieve mensen.

Stef en Robin kozen voor een bijzonder eerste moment van de dag samen. Natuurlijk het verrassingsmoment van de eerste ontmoeting maar meteen daarna hun eigen geschreven geloften. Niet tijdens de ceremonie maar intiem, samen, onder de poort van de binnenplaats. Ik hou van deze momenten waarvan ik kippenvel krijg en even moet slikken 😉

Een eerste lentedag!

Het zonnetje schijnt na weken van regen dus de foto’s maken we lekker buiten. Ondertussen verzamelen de gasten zich en in de middag is het tijd voor de ceremonie in de mooie trouwzaal. Deze is tijdens de wintermaanden nog extra gedecoreerd voor het nieuwe trouwseizoen. Extra fotogeniek dus.

Natuurlijk is er daarna tijd voor een toost op het bruidspaar en wordt de heerlijke taart van Bellecious. Er wordt gezellig geborreld en er wordt tijd gemaakt voor een aantal foto’s met familie en vrienden.

Het bruidspaar sluit de dag af met een heerlijk diner en een gezellig feestje.

Houten trouwalbum met ouderalbums

Geniet mee van de foto’s. Stef en Robin kozen voor een houten trouwalbum met luxe indruk en velvet pagina’s. Voor hun ouders bestelden we een kopie van het album, zelfde uitvoering maar dan een maatje kleiner. Alles in een houten bewaarbox met naam en datum indruk. Zo kunnen ze nog heel lang nagenieten van een heerlijke dag.

Lieve Stef en Robin, wat heb genoten van jullie trouwdag en wat een eer om jullie trouwfotograaf te mogen zijn. Blijf heel gelukkig samen en binnenkort met jullie kleintje. X Danny