Door Danny Fotografie - Sfeervolle Bos Bruiloft in Eindhoven 8

Sfeervolle Bos Bruiloft in Eindhoven

Wat een uitdaging, een sfeervolle bos Bruiloft in Eindhoven, geregeld in een paar weekjes. Lees hier het romantische verhaal van Anne en Michael.

Bos Bruiloft in Eindhoven met LA tintje

Kun je een bruiloft regelen in een paar weekjes? Ja hoor, dat kan, en wat voor één! Michael en Anne deden het. Om een prachtige toekomst in de VS samen aan te kunnen gaan bleek een huwelijk de beste optie. Dus begin dit jaar ging Michael voor zijn Anne op één knie en kon het plannen beginnen.

Er werden knopen doorgehakt en de juiste mensen ingeschakeld om een prachtige bruiloft in april neer te zetten.

Locatie; Boshuys Best

Styling; Sacha van Lanen ven Hutten Catering

Visagie en Haarstyling; Sophie van Wijk

Ceremonie; Moeder van de bruidegom, Mevrouw Koop

Een mooi en vooral persoonlijk rijtje!

Op 29 april was de grote dag. In het ouderlijk huis van Anne in Eindhoven was het gezellig en relaxed. Sophie verzorgde de haarstyling en visagie en maakte van haar grote zus en stralende bruid. Mooi op tijd arriveerde Michael in een snelle sportwagen.

En dan is daar de eerste ontmoeting…

Ondertussen zijn alle daggasten er ook. Het bruidspaar kent elkaar van de middelbare school en ook de aanwezige vrienden kennen het bruidspaar al zo lang. Het is zo leuk te zien dat iedereen zo vertrouwd is met elkaar en dat heeft meteen een heel warm sfeertje.

De hele dag is heerlijk ontspannen en het bruidspaar geniet duidelijk van alles en iedereen.

Sfeervolle Ceremonie

De ceremonie werd voltrokken door de moeder van Michael, hoe bijzonder om het Ja-woord te geven als je moeder de trouwambtenaar is. Het geeft natuurlijk een extra persoonlijk sfeertje.

De locatie, het Boshuys, maar dan buiten, letterlijk in het bos. Alles zo ontzettend sfeervol gestyled door Sacha, wat een vakvrouw. Alle kleuren en accessoires kloppen.De keuze voor de bloemen en planten hadden een tintje van de dessert om alvast een voorproefje te krijgen van LA, cactussen en zelfs ananassen!

Gecombineerd met kaarsen en de houten stoeltjes. Ik hou er van!

Na een gezellig momentje met familie en vrienden was het tijd voor de fotoshoot. Daarvoor reden we een paar minuutjes naar een mooi stukje heide. En daar was dan toch het zonnetje ineens ook van de partij. Omdat we de foto’s aan het begin van de avond maakten boften we met het licht.Daar kan ik zo blij van worden, leuke mensen, mooi licht, gezellig sfeertje.

Lieve Anne en Michael, wat was een feestje om jullie foto’s te mogen maken. Ik wens jullie heel veel geluk in LA!