New Born shoot bij je thuis

Welkom lief klein jongetje!

Vorige week mocht ik voor de vierde keer een new bon shoot binnen één gezin maken. Na twee mooie dochters en een te schattige zoon nu weer een prachtige zoon. Mooi verdeeld dus, twee meisjes, twee jongens. En met vier kindjes is het wel zo fijn de new bron fotografie bij je thuis te plannen.

Klaas is 8 daagjes als ik hem mag komen fotograferen. Wat een zoet klein mannetje. Als je nummer vier in de rij bent lijkt het wel of je dat al heel snel door hebt. Heerlijk rustig poseert hij met zijn broer en twee zusjes. Waar het voor de middelste twee een uitdaging is blijft hij lekker bij zijn oudste zus liggen. Hij kijkt wat rond en vindt het allemaal prima. Met wat hulp van mama en oma lukt het om alle vier de kindjes bij elkaar te houden.

Broertje en zusje foto

Grote zus vindt het allemaal geweldig om op de foto te mogen. Het liefst zou ze op alle foto’s willen en laat me haar speciale glimlach zien. Wat een heerlijk dametje zeg! Ze geniet zichtbaar van alle aandacht als oudste zus. Nadat we er zeker van zijn dat we een mooie foto met z’n viertjes hebben mogen de oudste kids lekker gaan spelen.Er wordt driftig gekleurd en getekend. En zo kunnen de kindjes lekker verder in hun eigen omgeving en is er ruimte voor het tweede deel van de fotosessie.

Soms is een voeding tussendoor even nodig

Ondertussen krijgt Klaas nog een voeding en daarna kunnen we de verder met de new born fotosessie. Ik heb mijn kleine studio opgebouwd in de huiskamer vlak bij het raam. In mijn new born fotografie gebruik ik uitsluitend daglicht en meer dan een raam en wat ruimte heb ik dan ook niet nodig.

Na de voeding kunnen we aan de slag. Het is heerlijk ontspannen en de fotosessie verloopt relaxed. Uiteindeljk mag Klaas nog met de speciale slofjes van Oma Meijel breit op de foto. Ze staan hem zo eigenwijs. Aan het einde van de ochtend vertrek ik weer, missie geslaagd!