Door Danny Fotografie - New Born Fotografie aan huis bij een groot gezin 6

New Born Fotografie aan huis bij een groot gezin

Een vijfde kindje geboren!

Wat ben je een geluksvogel als je in een gezellig gezin als vijfde kindje geboren wordt. Drie broers en een grote zus om je te vertroetelen en verwennen. Een paar weekjes geleden mocht ik voor een new born fotografie aan huis bij deze familie. Daar was een klein knuffeltje geboren. De oudere kinderen had ik eerder mogen fotograferen toen ik nog in de studio werkte. Dit was toen nummertje vier geboren was. Het resultaat was een prachtig grote canvas vergroting die in de huiskamer boven de bank een mooi plekje heeft gekregen. De lat lag dus aardig hoog. Maar dat is juist goed, ik hou wel van een uitdaging 😉

Het lijkt misschien heel wat om alle kindjes mooi op de foto te krijgen maar ik moet zeggen, dat viel alles mee. De geduldige kraamverzorgster hielp een handje mee en de shoot verliep dan ook gezellig.

Borstvoeding

Na de groepsfoto’s was het tijd voor een extra voeding voor de kleine man. Even heerlijk bij zijn mama terwijl broers en zus naar school vertrokken. Ook dit mooie intieme moment neem ik in overleg met de mama mee in de shoot. Het levert prachtige herinneringen op aan een bijzondere periode. Zo tevreden en ontspannen. De kraamtijd heeft veel van deze mooie momenten. Maar alles gaat zo snel voorbij, dan is een new born fotografie bij je thuis een mooie manier om te kostbare momenten te vangen en voor altijd te bewaren.

Handige mama

Voor de new born fotografie breng ik in principe alles mee dat ik nodig heb tijdens de shoot. Maar ik vind het ook juist leuk om er iets persoonlijks in te brengen. In deze shoot gebruiken we het mutsje en dekentje dat de handige mama zelf maakte. Het ook zomaar zijn dat je een dekentje van vroeger of een persoonlijk item hebt dat je graag zou willen gebruiken in de shoot. Natuurlijk kan dat, graag zelfs! Het maakt de foto’s van jullie kindje nog dierbaarder.

Geen tijdsdruk

Wat ik heel fijn vind aan de new born fotografie aan huis is dat we de tijd kunnen nemen. Er is geen tijdsdruk, ik heb geen afspraken snel na elkaar zodat we kunnen ontspannen tijdens de shoot. Baby’s kunnen nou eenmaal geen klok kijken en doen alles op instinct. Het helpt dan natuurlijk ook als er geen andere afspraken gepland staan zoals kraamvisite of een speelafspraak voor broertjes of zusjes. Natuurlijk zijn er een aantal dingen die je thuis al kunt doen voorafgaand aan de shoot. Dezen tips krijg je van mij in de mail als we de afspraak hebben gepland.

Veel plezier met het bekijken van de foto's!

Ik wens je veel plezier met het bekijken van de foto’s van deze kleine man en zijn trotse broers en lieve zus. Wil je zelf ook een new born fotosessie bij je thuis laten maken? Bel of mail me dan op 06-25591462 of info@doordannyfotografie.nl